Web Analytics Made Easy - Statcounter

واینر چیست؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تابناک با تو، اگر اکانت اینستاگرام دارید حتما یک یا چند واینر را هم دنبال می‌کنید یا شاید به طور اتفاقی در شبکه‌های اجتماعی دیگر آنها را دیده‌اید. واینر‌ها(vyner) همان افراد با مزه‌ای هستند که در اینستاگرام یا یوتیوب، ویدیو‌های سرگرم کننده درست می‌کنند، به ویدیو‌های آنها هم واین(vyne) گفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع و سوژه این کلیپ‌ها هم بسیار متنوع است ولی بعضی از آنها آنقدر پر بیننده می‌شوند که تا مدت‌های طولانی تکیه کلام آنها را از اطرافیان می‌شنوید. این واینر‌ها در واقع کمدین‌های دنیای مجازی هستند.

تاریخچه تولید واین

شاید تولید واین یا ویدیو‌های سرگرم کننده در ایران به همین چند سال گذشته برگردد ولی در آمریکا خصوصا موضوع به این شکل نیست. در کشوری مانند امریکا استفاده از چهره‌های شناخته شده یا همان سلبریتی، سابقه طولانی‌تری دارد و فقط محدود به فضای مجازی نیست. هزاران جوان، به دنبال آرزو‌های خود برای سلبریتی شدن درس و دانشگاه را رها می‌کردند چون وجود سلبریتی‌ها در تمام جنبه‌های زندگی آمریکایی واضح و پر رنگ بود. خیلی از جوانان موفق می شدند خیلی هم نه. ولی با بوجو‌د آمدن شبکه‌های اجتماعی، بستری برای عرض اندام همه فراهم شد.می‌توان گفت از فیسبوک و یوتیوب این نوع سرگرمی‌ها بوجود آمدند و عده زیادی به صورت اتفاقی تبدیل به سلبریتی‌های تاثیر گذار دنیای مجازی شدند.

در کشور ما هم تقریبا با زیاد شدن طرفداران اینستاگرام، انواع مختلفی از صفحات سرگرم کننده به وجود آمدند. شاید اگر چند سال پیش این کلیپ‌ها را می‌دیدید چند دقیقه سرگرم می‌شدید و اصلا فکر نمی کردید که پشت صحنه این کلیپ‌های بامزه، ممکن است تجارتی بوجود بیاید. شاید همه ما این ویدیو‌ها را محض سرگرمی می‌دانستیم و فکر نمی‌کردیم تولید‌کنندگان آنها از همین طریق درآمد زایی کنند.

موضوع ویدیو های واینر‌ها چیست؟

واینر‌ها درباره همه چیز ویدیو می‌سازند از کلیشه‌های رابطه‌های دختر و پسر تا درس و دانشگاه. ولی نقطه مشترک بین تمام آنها این است که این موضوعات به روز هستند و تقریبا همه مخاطبان با آن روزانه برخورد دارند. حتما همین الان نام تعدادی واینر ایرانی در ذهن شماست. حتی اکثر این کلیپ ها با کمترین امکانات ساخته می‌شوند. موضوع‌ها هم اکثرا روزمره و بانمک هستند. از دعوا‌های عادی با پدر و مادر‌ها، موضوع گرانی، قبول شدن در دانشگاه، کمبود آب و هر چیزی ممکن است سوژه‌ای برای ساخت کلیپ‌های سرگرم کننده اینستاگرام باشد.

واینرها، افرادی هستند که در شبکه اجتماعی اینستاگرام ویدئو های طنز با موضوعات اجتماعی می سازند که روزانه همه ما با آنها مواجه میشویم. همین موضوعات طنز اجتماعی باعث محبوبیت این افراد شده که با نام واینر شناخته می شوند. خب بصورت کوتاه ما فهمیدیم که واینر چیست یا واینر چه کسی است.

بلاگر، بلاگر ها افرادی هستند که دارای تخصص خاصی در یک موضوع یا یک رشته هستند که این تخصص را در قالب ویدئو ها با بیان ساده به دنبال کنندگان خود در اینستاگرام منتقل میکنند. این تخصص ها از پزشکی گرفته تا ماکنیکی، آرایشگری و… متفاوت بود و برخلاف وینگر ها که تنها در زمینه طنز اجتماعی فعالیت میکنند زمیننه های گسترده تری را شامل می شوند.

اینفلوئنسر، افرادی که دارای دنبال کننده های بسیار بالایی هستند و این دنبال کننده ها می توانند از رفتار و صحبت های شخص اینفلوئنسر تاثیر بگیرند و رفتار و شخصیت او را تایید و دنبال کنند. در نتیجه اینفلوئنسر یعنی تاثیر گذاری و هر فردی که بتواند با صحبت و رفتارش روی افراد زیادی تاثیر بگذارد اینفلوئنسر گفته می شود.

تفاوت واینر با بلاگر و اینفلوئنسر

واینرها هم به‌نوعی اینفلوئنسر محسوب می‌شوند و اتفاقاً در کمپین‌های اینفلوئنسر مارکتینگ جزو گزینه‌های پرطرفدار برای همکاری هستند. چون معمولاً به‌خاطر اینکه در حیطه خاصی فعالیت ندارند و محتوایشان طنز است، فالوئرهای زیادی دارند؛ اما خوب زیاد بودن فالوئر یعنی اینکه لزوماً قرار نیست محصول برند مناسب آن‌ها باشد. به‌عبارت دیگر، واینر با اینکه نوعی اینفلوئنسر محسوب می‌شود، مانند بلاگرها و دیگر اینفلوئنسرهای تخصصی، اثر آن‌چنانی بر مخاطب خود ندارد؛ اما مخاطب زیاد دارد.

آیا برای واینر شدن به تخصص خاصی نیاز است؟

باید بگوییم به تخصص خاصی نیاز نیست ولی حتماً باید شخصیت طنز داشته باشید و این بسیار مهم است البته هر چیزی با آموزش ممکن است.

شاید در ابتدا به تخصص خاص نیاز نباشد ولی برای کسب درآمد از این راه حتماً باید به مرور حرفه ای تر رفتار کرد و به تولید محتوی هایی حساب شده تر و تأثیرگذارتر پرداخت، تا مخاطب از ویدئو تولید شده خوشش بیاید و آن را برای دوستانش بفرستد و همین فرستادن هاست (Share) که شما را معروف می کند (پستتان وایرال شود).

برای حرفه ای شدن در این کار باید نویسنده و کارگردان طنزهای ما را مدیریت کنند و ما آن را به تنهایی یا با کمک چند واینر دیگر اجرا کنیم.

شاید داستان های پرویز و پونه را در اینستاگرام دیده باشید، دیرین دیرین این نیز یک نوع واینرینگ است که به آن انیمیشن واینرینگ می گویند.

انیمیشن واینرینگ (به نوعی Motion Graphic است) نیز به تخصص نیاز دارد که به جای خود و هم بازی هایش به خلق یک شخصیت کارتونی طنّاز می پردازد.

می توان گفت سروش رضایی در صفحه ی ایستاگرام سوری لند (sooriland) یکی از موفق ترین واینر های اینستاگرام است که از روش انیمیشن واینرینگ استفاده کرده و بسیار تأثیرگذار جذاب و پرمخاطب است.

همان‌طور که گفتیم معمولاً واینرها فالوئرهای زیادی دارند. مثل دیگر اینفلوئنسرها اصلی‌ترین مدل درآمد یک واینر اینستاگرام تبلیغ برندهای گوناگون است. این‌طور نیست که امروز واینر شوید و فردا بخواهید سر قیمت تبلیغات چانه بزنید. مهم‌ترین دلیلی که باعث می‌شود یک برند سراغ شما بیاید، تعداد دنبال‌کنندگانتان است. اگر در یک حیطه تخصصی اینفلوئنسر باشید، تعداد فالوئر نه اینکه مهم نباشد، اما اهمیت کمتری دارد. در آن مورد مسئله مهم میزان تاثیرگذاری‌ شما بر مخاطبانتان است و درمورد واینرها مسئله میزان دنبال‌کنندگان و بازدیدی است که از محتوایشان می‌شود. هرچه بیشتر بهتر. وقتی تعداد فالوئرهایتان به‌میزان چشم‌گیری رسید، برندهای گوناگون برای تبلیغات با شما تماس می‌گیرند. یادتان باشد اگر می‌خواهید مسیر رو‌به‌جلو خود را ادامه دهید، نباید تعداد تبلیغات به‌حدی باشد که حال دنبال‌کنندگانتان را به‌‌هم بزند. همچنین متناسب‌سازی هر تبلیغ با لحن خودتان و شکل محتوایی که منتشر می‌کنید، نکته‌ای است که اگر رعایت کنید از عمده واینرهای فعال در اینستاگرام جلوتر هستید.

نکات و توصیه های لازم برای واینر شدن

برای اینکه در اینستاگرام واینر موفقی باشید، باید تمام ظرفیت‌های آن را بشناسید. برای پروفایلتان عکس مناسب انتخاب کنید. لحنتان را مشخص کنید. تمرکزتان بر استوری است یا پست یا IGTV؟ کیفیت محتوا از همه‌چیز مهم‌تر است. استفاده درست از هشتگ‌ها رشد نمایی برایتان فراهم می‌کند. منظم فعالیت کنید، یه روز بودن و 5 روز نبودن اصلاً خوب نیست. با واینرهای دیگر ارتباط بگیرید.

شاید تا چند سال قبل اگر کسی می‌گفت می‌توانید از طریق گوشی موبایلتان درآمد خیلی زیاد داشته باشید، یا دیوانه به‌نظر می‌رسید یا کلاه‌بردار. اما واینری این رویا را محقق کرد. برای واینر بودن باید توانایی خنداندن افراد دیگر را داشته باشید. اصلی‌ترین شرط. مهم‌ترین دارایی یک واینر تعداد بالای فالوئرهایش است، همین تعداد فالوئر و صدالبته میزان درگیریشان با فرد، درآمد واینر را تعیین می‌کند. در ایران واینر اینستاگرام خیلی بیشتر از واینر دیگر شبکه‌های اجتماعی جاافتاده است. البته یادتان باشد واینر اینستاگرام شدن با این همه رقیب نیاز به خلاقیت و صبر دارد.

پربیننده ترین جزییات واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان کنکور سراسری۱۴۰۰ فردا آغاز می‌ شود نمای هوایی از شرق تبریز +عکس آخرین وضعیت بررسی رتبه بندی فرهنگیان در مجلس زمان نتایج کنکور سراسری۱۴۰۰ اعلام شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اینفلوئنسر بلاگر سرگرم کننده کلیپ ها دنبال کنند ویدیو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینستاگرام با Add Yours امکان اشتراک‌گذاری آهنگ را فراهم کرد

ایتنا - اشتراک‌گذاری آهنگ شاید جالب‌ترین آنها باشد، این قابلیت توسعه‌ای از ویژگی پیشین Add Yours است. استیکر  Add Yours Music  به کاربران امکان می‌دهد آهنگ‌های مورد علاقه‌شان را به اشتراک بگذارند. البته این آهنگ باید قبلاً در آرشیو موسیقی اینستاگرام وجود داشته باشد.
اینستاگرام به تازگی برخی از ویژگی‌های جدیدی را که به استوری‌ها اضافه می‌شوند، از جمله مجموعه‌ای از برچسب‌های تعاملی را معرفی کرده است.

به گزارش ایتنا، اشتراک‌گذاری آهنگ شاید جالب‌ترین آنها باشد، این قابلیت توسعه‌ای از ویژگی پیشین Add Yours است. استیکر  Add Yours Music  به کاربران امکان می‌دهد آهنگ‌های مورد علاقه‌شان را به اشتراک بگذارند. البته این آهنگ باید قبلاً در آرشیو موسیقی اینستاگرام وجود داشته باشد.

یکی دیگر از برچسب‌های جذابی که اضافه شده Reveal نام دارد. انتخاب این استیکر، تصویر یک استوری را محو می‌کند و تنها راهی که دنبال‌کنندگان می‌توانند محتوا را ببینند، ارسال دایرکت به شخصی است که آن را به اشتراک گذاشته است.

 
پیام‌های دایرکت به عاملی کلیدی در رشد مستمر اینستاگرام تبدیل شده‌اند، به طوری که مدیر سایت آدام موسری اظهار داشت که نوجوانان در واقع بیشتر از هر جای دیگری در این پلتفرم زمان بیشتری را در دایرکت مسیجر آن می‌گذرانند.

وی همچنین می‌گوید که تقریباً تمام رشد تعاملی در چند سال گذشته از دایرکت و استوری‌ها ناشی شده است. بنابراین، این ویژگی قطعاً به عنوان یک راهکار توسط سازندگان باهوشی که به دنبال افزایش تعامل در کاربران خود هستند، استفاده خواهد شد.

اینستاگرام همچنین از استیکری به نام Frames رونمایی کرده است. این ابزار یک پوشش پولاروید روی عکس می‌اندازد و آن را به یک تصویر چاپ فوری تبدیل می‌کند. برای نمایش محتویات، فالوورها باید گوشی خود را مانند عکس پولاروید تکان دهند، هرچند یک دکمه نیز وجود دارد. سازندگان می‌توانند کشپن‌هایی اضافه کنند که با تکان دادن نیز آشکار می‌شوند.

 

در نهایت، یک ویژگی دیگری به نام Cutouts نیز وجود دارد. این ابزار هر قسمت از یک ویدیو یا عکس را در رول دوربین شما به یک برچسب تبدیل می‌کند که می‌تواند روی یک استوری یا reel اعمال شود.

هنگامی که از این ابزار استفاده می‌شود، برای استفاده‌های بعدی در یک مجموعه برچسب با دسترسی آسان ذخیره می‌شود. این ویژگی همچنین با عکس‌های ارسال شده در اینستاگرام کار می‌کند، اگرچه تصاویر باید توسط حساب‌های عمومی به اشتراک گذاشته شوند.

 

یک ماه گذشته، تغییرات بزرگی در اپلیکیشن اینستاگرام برخ داده است. علاوه بر سیستم‌های استیکر جدید ذکر شده، اینستاگرام اخیراً الگوریتم خود را برای تقویت محتوای اصلی اصلاح کرده است. این شرکت همچنین نحوه کار Reels را تغییر داد تا به حساب‌های کوچک‌تر فرصتی برای گسترش دسترسی بدهد، اگرچه هنوز مشخص نیست که چگونه این ویژگی کار می‌کند. اینستاگرام همچنین اخیراً چت‌بات هوش مصنوعی متا را در دایرکت در دسترس قرار داده است.
 

دیگر خبرها

  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • اینستاگرام با Add Yours امکان اشتراک‌گذاری آهنگ را فراهم کرد
  • واکنش به استفاده جنجالی یک بلاگر از آمبولانس
  • پرونده مرگ بلاگر زن معروف در سوپر ساختمان شهر مشهد | صورت او ترکید!
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • استفاده از آمبولانس برای کلیپ اینستاگرامی
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟